Tzolkin profielen- Maya consulten

De Tzolkin:  kalender van de Maya’s.

De Mayakalender oftewel Tzolkin is een eeuwenoude wijsheid, door de Maya’s ontwikkeld en vorm gegeven. Tot op heden dient deze wijsheid de mensheid, net als de astrologie dit doet. De astrologie is gebaseerd op ons melkwegstelsel. De Tzolkin is gebaseerd op het hele universum.
De Maya’s gaan uit van 20 archetypes/ zegels, die elk een specifieke energie dragen.
Het getal 13 is voor hen de ware eenheid voor een cyclus. Sinds onze gregoriaanse telling zijn wij overgegaan op het getal 12: 12 maanden, 12 uren, gebaseerd op het innen van geld toentertijd.
De Maya’s gebruiken 13 tonen/ creatie-krachten, die samen 1 cyclus vormen. Toon 1 is het begin, Toon 13 is het afrondingsmoment van dit begin= het thuiskomen.
Alle tonen ertussen hebben ieder hun eigen specifieke kracht van creëren.
Eén totale cyclus/maya jaar duurt dus: 20 x 13= 260 dagen: Tzolkin.

De geboorte en tijd zijn bepalend voor het zegel en toon, die jij je hele leven tot jouw beschikking hebt om jezelf op aarde mee te manifesteren.
Informatie en inzicht in jouw zegel en toon,  kan veel herkenning, ondersteuning en gereedschap bieden.
Jouw levensthema, levensdoel, levensles, uitdagingen en valkuilen komen aan de orde.  Jouw creatiekracht en persoonlijke unieke energie wordt uitgelegd.
Jouw plek in het geheel wordt duidelijker, je krijgt meer begrip voor en naar jezelf met wat jij hier doet/te doen hebt op aarde. Waar gaat het bij jou om hier op Aarde. De Maya’s geven je inzicht in jouw persoonlijke Zijn op Aarde met jouw specifieke missie en aandeel in ’t grote plan.
Een mooi cadeau aan jezelf, in welke fase jij ook zit. Het zal je inzicht, bevestiging en herkenning geven naar jezelf in wie jij bent en hoe jij jouw leven leeft. Een rust en ontspanning kan dit geven.

 

                                                  Dit zijn de maya hiëroglyfen zoals ze gevonden zijn. www.mayateachings.nl

Tzolkin Profiel:
Je kan een profiel laten maken zonder in een coachingstraject te zitten.
De profielen die ik maak zijn:

 • Dreamspell profiel: het persoonlijke Zelf: Geboorteprofiel
   de energie waarmee jij op aarde kwam;
 • Quiché profiel: het klassieke zegel:
   de energie die al ’t lijden, strubbelingen, grootste kracht en potentieel in jou helder maken;
 • Kosmisch profiel: het moeiteloze Zelf: 
  de energie waar jij naar toe procest, zodat het leven moeiteloos mag zijn;
 • DNA profiel: het Ziele Zelf:
  de energie waarin je uiteindelijk samenvalt met jeZelf, jouw Ziel.
 • Jaar profiel: elke verjaardag ontvang je weer een nieuw Zegel en Creatiekracht, die veel vertelt en biedt voor het komende levensjaar. Een mooi cadeau aan jeZelf of voor een vriendin of vriend om te geven….
 • Familie duiding, waarbij ieder gezinslid zijn/haar persoonsijk profiel ontvangt. Daarnaast wordt de familie dynamiek uitgelegd.
  Per gezinslid € 55,- + uurtarief.
 • Relatie duiding, waarbij ieder de persoonlijke profiel ontvangt. Daarnaast wordt de dynamiek uitgelegd binnen jullie relatie met tips en tops.
 • Team duiding, waarbij ieder teamlid het persoonlijke profiel ontvangt. Daarnaast wordt de dynamiek binnen het gehele team geduid en worden er onderlingen patronen in kaart gebracht tot een verbeterde samenwerking en beter gebruik van ieders specifieke kwaliteiten. Workshop kan een dagdeel tot hele dag duren, afhankelijk van de vragen.  De prijs zal daar op worden afgestemd.

Prijzen:

 • € 182,- incl. BTW voor alle 4 de profielen incl. een coaching
  (per mail aangeleverd)
 • €   55,- incl. BTW voor 1 profiel in boekvorm/ € 40,- per mail aangeleverd.
 • €   80,- incl. BTW voor een consult, waarin wordt gewerkt met jouw zegel en creatiekracht.
 • €   50,-  incl.BTW sessie van een uur via Skyp/facetime/ZOOM
 • €   55,- incl BTW keer het aantal gezinsleden + uurtarief: Familie duiding
 • € 100,- incl.BTW voor een Relatie duiding + uurtarief
 • €   55,- incl. BTW per Teamlid  + uurtarief: Team duiding 

——————————————————————————————–

Ervaring van een Coaching:

* Waarom zoekt iemand een coach op?
Bij mij was dit het gevoel: ik weet dat ik “ok” ben, maar toch zijn er dingen waar ik zelf niet helemaal uit kom.
Cilia, jij wist mij met behulp van Maya-kennis, jouw mensenkennis en jouw prachtige stijl van vertellen in verbinding te brengen met mijzelf. In ons gesprek kon je mij helpen richting te vinden om bepaalde emoties te kunnen aangaan. De Maya-duidingen geven mij een beeldend houvast om mijn eigen stijl en behoeften van deze periode te begrijpen. Ik voel me nu minder “alleen” op mijn levenspad, en begrijp mijn “richting” beter.
Dank je wel daarvoor.
* “Ik heb prachtige inzichten uit de wijsheid van de Tzolkin mogen ontvangen. Om altijd te koesteren!
Dank je wel Cilia, dat je mijn gids in de Maya wijsheid bent.”

Ervaringen van  een Relatie-Coaching:

*Ik ben ertoe gekomen om ’t relatieprofiel te doen nadat ik de twee workshops van de maya kalender bij jou heb gevolgd.
Ik dacht, dit lijkt me zeer interessant – de relatie bekijken via de maya wijsheid.
Mn man stond hier ook wel open voor.
De sessie begon met het ervaren van de kleuren en de zegels van de Maya kalender binnen de kleuren.
Wat voel je en welke beelden krijg je binnen wanneer je je focust op een kleur / richting (NOZW).

Dit hebben we met elkaar gedeeld.

Vervolgens was er meer aandacht voor elkaar als persoonlijkheden binnen onze relatie. Wat drijft onszelf en wat drijft de ander.
De kracht van het relatieprofiel is dat we beter begrijpen hoe we elkaar kunnen versterken en waarom het soms als stroef aan voelt.
Dit creëert bewustwording, begrip, transparantie op gevoel en meer harmonie.
Dank voor deze inzichten.
We hebben hier veel aan voor nu en de toekomst.

_

Hoe kom je vooruit in een tijd waarin het zo gemakkelijk is om de weg kwijt te raken? Juist de dingen die je niet wilt, leiden gemakkelijk af omdat ze zo alom aanwezig zijn. Niet weten waar we heen gaan, kan bovendien verlammend werken in een tijd waarin het zo hard nodig is dat we letterlijk en figuurlijk in beweging blijven.

Afstemmen op de jaarenergie helpt mij al jaren om op koers te blijven, te zien waar het om gaat in de wereld en in mijzelf. Het helpt me bij mijn spirituele groei en ondersteunt me om met hart en ziel te blijven doen wat echt bij me past. 

De jaarenergie is als het ware de achtergrondmuziek waarmee we allemaal te maken hebben. Als je daarmee ‘in tune’ bent, leef je meer in harmonie. Afstemmen op de jaarenergie brengt je in verbinding met je ware zelf, je energetische oorsprong, de essentie van wie je werkelijk bent.

Stabiliteit en doorstroming

De jaarenergie van 2022 brengt je handvatten om ondanks alle onrust in de wereld een stabiele koers te varen, zonder duwen of trekken. 2022 is een Blauwe Nacht toon 6 jaar. Toon 6 geeft stabiliteit en doorstroming. Zorgt voor continuiteit op weg naar de toekomst. Het is de energie van gelijkwaardigheid die ervoor zorgt dat in ieders behoeften wordt voorzien. Gelijkwaardigheid betekent dat jouw bijdrage even belangrijk is als die van ieder ander. Jouw bijdrage is dus van essentieel belang: elke kleine stroom heeft de potentie om een krachtige zelfbewuste en zelfvoorzienende rivier te worden. Je beste bijdrage lever je in 2022 ondersteund door de kwaliteiten van het jaarzegel Blauwe Nacht.

Van donker naar licht

Blauwe Nacht symboliseert de overgang van donker naar licht. Het is het moment dat de zon nog niet op is, maar het licht al wel zichtbaar. Het is de belofte van een nieuwe dag. Het begin is er, maar alles is nog mogelijk. En jij kunt bijdragen aan de nieuwe dag. Door vol vertrouwen in het hier en nu te doen wat nodig is. En wat dat precies is, ligt eerder in de binnenwereld dan in de buitenwereld.

Een enorme valkuil is dat het nog zo donker is dat je denkt dat die zon niet meer gaat opkomen. Angste, somberheid en depressie zijn de top drie valkuilen in 2022.

Blauwe Nacht staat ook voor het huis van je ziel. Is je lichaam een fijne plek voor je ziel om in te wonen? Anderhalf jaar geleden reden we massaal naar de stort met alle overbodige spullen die in schuren, kelders en op zolders stonden. We klusten erop los om bezig te blijven tijdens lock downs. En nu is het tijd om de focus nog meer naar binnen te brengen en innerlijk op te ruimen wat jou belast. Niet alleen emotioneel en mentaal maar ook fysiek. Angst is een emotie die nauw verbonden is met Blauwe Nacht. En die is diep in onze cellen verankerd.

Jij bent de toekomst

Blauwe Nacht staat voor datgene wat de vader en moeder voortbrengen: een uniek kind waarin ze beiden voortleven. Het kind is de toekomst. Alles is mogelijk en het is je geboorterecht om je dromen waar te maken en te leven in overvloed. Je kunt alleen je eigen dromen leven. Je bent dan wel een kind van je vader en moeder, maar hun cellen zijn gecombineerd tot iets nieuws en unieks. Er is er maar één zoals jij en er is er maar één die jouw dromen kan dromen en waarmaken. Iedere grootheid op aarde was ooit dat kleine wezen waarvoor de toekomst open lag.

You are your ancestors wildest dreams

Blauwe Nacht symboliseert het unieke schepsel dat jij bent: van jou is er maar één. Alleen al het feit dat je er bent is jouw bijdrage aan het geheel. In 2022 is het tijd om jouw eigen unieke talenten vaardigheden in te zetten om verder te komen. Hoe zou het zijn om je dromen vleugels te geven en ze niet meteen te beknotten door te denken aan wat haalbaar is en wat niet. Maak ruimte voor het onvoorstelbare door te luisteren naar je innerlijke stem en neem kleine stapjes: doe wat past bij jouw dromen en wees trouw aan het pad van je ziel.

Brandpunt tussen verleden en toekomst

De jaarenergie valt dit jaar op een kerndag – een dag in de middenkolom van de kalender: het brandpunt tussen verleden en toekomst. 2022 wordt een jaar waarin het oude nog niet weg is en het nieuwe nog niet binnen handbereik. Het is een jaar waarin je doorstroming creëert door naar binnen te keren. Precies daar te verblijven waar het oude jou zal loslaten en het nieuwe naar je toekomt.

Concentratie is een kwaliteit die je in deze kolom wordt aangereikt. Die concentratie heb je hard nodig, want de middenkolom is een intense periode die ons leert in het hier en nu te leven. Ben je met de toekomst of het verleden bezig, dan krijg je het moeilijk. Als je meestroomt met de tijd kun je bergen verzetten.

We hebben maar één keuze: vol vertrouwen de toekomst tegemoet.

In Lak’ech   Jij bent de andere Ik, Ik ben de andere Jij.     Dank aan Elvira van Rijn voor haar prachtige steunende duiding voor dit nieuwe jaar 2022.

______________________________________________________

Bronvermelding:
Elvira van Rijn en Kees Visser & Barbara Roth, zijn mijn inspirators voor het steeds meer eigen maken van de Mayawijsheid.
Dit proces blijft doorgaan…

*Elvira van Rijn: Mayawijsheid voor jouw levenspad
*Kees Visser & Barbara Roth: www.kinweb.eu