Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

mn avontuur in Portugal 15 september tot…..???

20 september @ 08:00 - 15 november @ 17:00

Lief Mens,

Momenteel ben ik in Portugal.
Woensdag 15 september ben ik vertrokken met mn Zonnetje, richting Aljezur,

The Temple of the (H)Earth.

Na een voorspoedige reis, wat hou ik toch van rijden…en wat een prachtige Aarde leven we toch op, ben ik in Aljezur aangekomen op zondag namiddag. Pffffieuw, wel een hele rit hoor, 2500 km.
Ik ben zo blij dat ik de stap gezet heb om alles in Nederland efkes los te laten…me open te stellen voor nieuwe inspiratie, mijn ziele missie weer dieper te fine tunen en daardoor mijn levenspad weer vol energie, plezier en vertrouwen verder te stromen.

 

 Ik ben hier bij vrienden van mij Veerle Phara en Yves die deze pracht energetisch sterke plek hebben vormgegeven op hun eigen authentieke manier, vol liefde voor PachaMama en de universele energie.
www.templeoftheearth.com

Wanneer ik terugkom…? ik heb geen idee…..ik ga vol nieuwsgierigheid en openminded ervaren wat er in overgave op mijn pad komt.
Dus lief mens, mocht jij mij willen connecten om een of andere reden….dat kan altijd via mail: ciliawust@hotmail.com of ciliawust@gmail.com

Vanuit hier kan ik met mijn laptop van alles…..mailsessie, mayaprofiel, coaching….jij vraagt en ik kijk en voel of ik met jou samen even kan stromen.
Voor nu een heel fijne Volle Maan en Herfstequinox morgenavond.

In lak’ech CiliaZON

Gegevens

Begin:
20 september @ 08:00
Einde:
15 november @ 17:00

Locatie

The Temple of Mother Earth, Aljezur, Portugal