Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Kamperen & diepte aanraking 2-3-4 juli 2021, nog 2 plekken vrij

2 juli 2021 @ 19:30 - 4 juli 2021 @ 16:30

€295

Kom jij bij ons kamperen in Opende, bij TamTamAzima…?

Een heerlijk weekend voor jezelf, om te ontspannen, vertragen,  wandelen, luieren, lezen, delen, verstillen…..bij ’t vuur zitten.
In dit weekend, dat geheel verzorgd is, krijg je door middel van ‘De Verstilling” van Ingrid een diepte aanraking vanuit haar handen. Jij geeft je over op de behandeltafel en laat je door haar handen in een diepere laag van ontspanning én opschoning zakken. Je wordt aangeraakt in delen, die mogelijk al langere tijd sluimeren en gezien willen worden door jou.

Daarnaast ontvang je van mij een Maya reading.
Jouw geboortedatum geeft jouw plek in de Mayakalender aan. Deze plek brengt je veel informatie en inzicht over jouw levenspad op Aarde: jouw levensthema en -doel komen ter spraken, jouw levensles, jouw specifieke persoonlijke kwaliteit en creatiekracht waarmee jij jezelf ’t beste kunt vormgeven in hoe jij leeft. Ook in deze sessie word jij op een diepere laag van herkenning en bewustwording aangeraakt.

In de bedding van dit weekend door te kamperen in de prachtige tuin van Ingrid en op een eenvoudige manier samen te zijn komen de beide sessies tot hun recht. Alles dat in jou is aangeraakt kan de tijd krijgen om te zakken, te landen, te integreren. Juist door het niets hoeven en alleen maar te voelen wat jij nodig hebt of behoefte aan hebt is er alle ruimte voor deze verdiepende bewustwording.

Je bent welkom vanaf 19.30 uur vrijdag 2 juli 2021.
Zaterdag & zondagochtend is er om 8.00 uur yoga & meditatie, waaraan je meekunt doen als je zin hebt.
9.30 uur ontbijt
Rond 10.30 uur beginnen we met de individuele sessies en is er alle vrije tijd.  Tussendoor maken we gezamenlijk de lunch.  18.30 uur koken we met elkaar om daarna bij ’t vuur te delen, te drummen, te zingen of gewoon heerlijk in ’t vuur te staren en weg te dromen onder een mooie sterrenhemel.
Zondag rond de klok van 16.30 uur zwaaien wij jullie weer uit en ga jij huiswaarts, hopelijk helemaal in jezelf gezakt, voldaan en verzacht.

De prijs is: 295,- € all incl.
Kom jij met jouw partner of liefje dan betalen jullie samen: 450 €

Heb je interesse of wil jij je aanmelden, mail of bel mij graag:

ciliawust@hotmail.com/ ciliawust@gmail.com    of tel: 06-1232132

Binnenkort komen er meer data doordeweeks in juli !
En natuurlijk kan je zelf een datum kiezen om te komen, met bijvoorbeeld een paar vrienden.
Dit kan zowel in een weekend of doordeweek. Wat jou/jullie ’t beste past.
Minimaal 4 personen.

 

 

Gegevens

Begin:
2 juli 2021 @ 19:30
Einde:
4 juli 2021 @ 16:30
Kosten:
€295

Locatie

Tam Tam Azima, Opende
Drachtsterweg 67
Opende, Friesland 9856 VG Nederland
Telefoon:
0610103406